Sommersamling 2019

Click here for ENGLISH

Så er der sommersamling! Det bliver i år i weekenden d. 30/08-01/09 2019 (fredag til søndag formiddag). Foreningen Polyamori Danmark glæder sig til at se flest mulige medlemmer og venner af foreningen til sommersamling og fest.

I år vil det blive afholdt i en spejderhytte tæt på Århus, med mulighed for overnatning enten på fælles sovesale, i shelters eller i eget medbragt telt.

Adressen er: Trigevej 23, 8382 Hinnerup. Link til Google Maps
Det er muligt at komme dertil med offentlig transport.

Vi arbejder på at få sammensat en fed weekend med masser af aktiviteter og socialt samvær, workshops, god mad, fest, underholdning, bålhygge og et udendørs opvarmet vildmarksbad!

Workshops planlagt lørdag:

  • Biodanza (Danseform. Læs mere: Biodanza Copenhagen)
  • Relationsudvikling/sexologi (Bevidstgøring, tantra og kommunikation)
  • Chokolade med fyld, og hyggeligt samvær
  • Mulighed for flere!

Ligesom ved sidste års sommerfest vil vi gerne have en masse sjove og kreative workshops i løbet af weekenden. Disse skal arrangeres af nogle af jer. Vi ved, at der er masser af kreative talenter i foreningen, så skynd dig at melde tilbage til os, hvis du har mod på at arrangere en workshop i musikalsk legestue, maling af sten, origami, konditorkager, ølsmagning, tyrkisk folkedans eller noget andet sjovt og socialt. Tager du ansvar for at planlægge og afholde en workshop, slipper du til gengæld for køkkentjans.

Sidste informationer inden festen

  • Der er lavet en FB gruppe til deltagerne: Lukket FB Gruppe
  • Man må ankomme allerede 16.30 om fredagen.
  • Der vil være mulighed for opsamling fra de nærmeste stationer/stoppested. Aftal nærmere med dem som deltager.
  • Fredag laves der bålmad klar til alle fra omkring 19.00
  • Der er sat deadline på tilmeldingerne til søndag d. 25/8 kl. 21.00
  • Det vil være en weekend med en meget uformel, rolig og afslappet atmosfære. Når du ikke er i gang med at socialisere, gå tur i den skønne natur eller socialiserer med de andre, vil der være opstillet vildmarksbad (udendørs spa) til fri afbenyttelse hele weekenden.

Tilmelding

Når du tilmelder dig på følgende link: https://bit.ly/2M5IGt7 skal du oplyse om du vil sove på fælles sovesal, i dit eget telt eller campingvogn eller i en af de to shelters der er på stedet. Du skal også melde dig til enten en mad-tjans, en opvaske-tjans, en rengørings-tjans eller til at arrangere en workshop.

Da foreningen afholder udgifterne til husleje, og en del af underholdningen, er deltagergebyret kun på 250 kr. for medlemmer (400 kr. for ikke-medlemmer) for hele weekenden. Din tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Det præcise program sendes ud i løbet af August måned, når vi ved hvem der laver hvilke workshops.