Polyamori Danmark

Foreningen Polyamori Danmark deltager i Talk Town.
Talk Town er forankret i ligestillingssagen. 
Talk Town skriver om sig selv: ”Talk Town er en folkelig debatfestival; en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.” 
Foreningen Polyamori Danmark vil med sin deltagelse i Talk Town fjerne de fordomme om polyamori, der påstår, at det blot består af mænd, der vil have sex uden for deres forhold, og kvinder, der accepterer det for at holde på forholdet. 
Vi vil vise, at polyamori fungerer godt i en kontekst af feminisme og ligestilling. 
Vi vil holde en paneldebat med 5 polyamorøse deltagere, der kort fortæller om deres liv som polyamorøse og deres tilgang til polyamori ud fra en feministisk synsvinkel. Derefter får publikum lov til at stille spørgsmål, som panelet besvarer.

Foreningen søger derfor nogen, der har lyst til at deltage i denne paneldebat. 
Vi vil gerne have paneldeltagere med følgende parforholdstyper: solo polyer, V-forhold (der ikke er KMK), ligestillede forhold, hierarkiske forhold og relationsanarkister. 
Hvis du vil være med eller blot vil snakke med nogen, inden du beslutter dig, så kontakt Naomi Hagelberg på Messenger eller på telefon +45 6060 4242 inden d. 18. maj.

Talk Town afholdes i København på Onkel Dannys Plads i Den Brune Kødby d. 25.-26. september. Vi skal blot deltage i 1,5 t en af dagene. Hvilken dag og hvilket tidsrum det bliver, afhænger af, hvornår deltagerne kan, så det finder vi ud af, så snart vi har nok tilmeldte.