Polyamori Danmark er en forening har polyamorien tilfælles, men derudover er vidt forskellige, derfor er vi nødt til at have nogle grundlæggende regler for at sikre at alle føler sig trygge og sikre i forbindelse med officielle arrangementer i foreningen.

Derfor er det et krav at alle der deltager i foreningens arbejde eller arrangementer overholder følgende Code of conduct, dette gælder både til fysiske arrangementer og alle former for online kanaler.

  • Enhver form for homofobisk, racistisk, transfobisk, ableist, sexistisk, tykfobisk eller anden fordomsfuld opførsel, herunder shaming og victim blaiming tolereres ikke.
  • Chikanér ikke andre, Stalking eller fysisk kontakt uden samtykke, samt uønskede seksuelle tilnærmelser er chikane og tolereres ikke.
  • At klæde sig eller opføre sig på en bestemt måde er ikke samtykke.
  • Forening Polyamori Danmarks fysiske rum er alles, og det personlige rum skal respekteres. Hvis du bliver bedt om at gå eller afholde dig fra at interagere med en person skal dette respekteres.
  • Personers privatliv skal respekteres, fotografering eller anden offentliggørelse af individuelle personers deltagelse i foreningens aktiviteter kræver utvetydigt og individuelt samtykke.
  • Vær klar i din kommunikation, det er ikke alle der har de samme forudsætninger, meninger og erfaringer som dig, sørg derfor for at være tydelig når du stiller spørgsmål og sæt ord på om hvilken type svar du ønsker, hvis du enten ønsker gode råd eller specifikt ikke ønsker dette.
  • Du må gerne være vred og beklage dig, sund diskussion og uenigheder i gruppen kan være et aktiv, men aggressioner accepteres ikke.
  • God debatskik, hold dig til emnet, gå efter bolden og ikke debattøren, personangreb tolereres ikke.
  • Vi er et tolerant fællesskab, hvor der skal være plads til alle holdninger – intolerance accepteres dog ikke.
  • Aggression og bedrevidende elitær opførsel er ikke velkommen, ingen må være bange for at stille spørgsmål.

Hvis du gentagne gange bryder disse retningslinier vil yderste konsekvens være at du vil blive eksluderet fra foreningens aktiviteter og/eller online platforme.

Hvis du føler dig chikaneret eller er vidne til brud på denne code of conduct er du mere end velkommen til at kontakte en af vores tryghedsværter, der vil behandle din henvendelse fortroligt, og hjælpe til at løse konflikten:

Hvis du ønsker at tale med en mand kan du henvende dig til Sebastian sadyhr@gmail.com ønsker at tale en kvinde kan du kontakte anjalundtoft@gmail.com

Individuelle arrangementer eller online kanaler kan have individuelle tryghedsværter. Du er dog til enhver tid velkommen til at kontakte en hvilken som helst tryghedsvært ud fra dine personlige preferencer.

Hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler kan du altid komme i forbindelse med bestyrelsen på info@polyamori-danmark.dk

Vedtaget på bestyrelsesmøde d. 7 / 6 / 2020